Potkwast

CMD Socials presents in samenwerking met X= Festival: een podcast serie met studenten, docenten, alumni en andere interessante gasten. We gaan in gesprek over de opleiding Communication and Multimedia Design en het leven daarna.

Potkwast afl. #1 - Sebastiaan Ziemba

#OndernemerSkills

Je handen jeuken om aan de slag te gaan met je eigen onderneming, maar hoe pak je dat eigenlijk aan? Waar moet je beginnen en hoe werf je als beginnend kunstenaar opdrachten? Wat is het voordeel van een brede opleiding en hoe haal je alles eruit wat erin zit? Dit en vele andere zaken komen aan bod tijdens deze nieuwe aflevering van Potkwast. Vandaag gaat CMD socials in gesprek met filmmaker en ondernemer Sebastiaan Ziemba.

Potkwast afl. #2 - Lamiae el Hajjaji

#KunstDesigner

Waar ligt de grens tussen kunstenaar en designer? Hoe ontwikkel je jezelf in een passie als je netwerk nog beperkt is en als je geïnteresseerd bent in screenprint of illustratie, zit je dan wel op je plek binnen CMD? Of moet je misschien toch bij de kunstacademie aankloppen? Dit en vele andere zaken komen aan bod tijdens deze nieuwe aflevering van Potkwast. Vandaag gaat CMD socials in gesprek met CMD’er en visual designer Lamiae.

Potkwast afl. #3 - Stephan Kleian

#OntwikkeldeCMDer

Is jobhoppen nou eigenlijk wel of niet de key voor een goed CV? Hoe kun je je jezelf het beste ontwikkelen als CMD’er? En yes! Eindelijk afgestudeerd. Maar wat nu?!

Dit en vele andere zaken komen aan bod tijdens deze nieuwe aflevering van Potkwast. Vandaag gaat CMD socials in gesprek met designer en oud CMD-docent Stephan Kleian

Luistertips

Design is net kunst. Maar je kunt ook overdrijven. Uitstellers + Aandacht = Aanstellers

Uitstellers Podcast

Willem van Roosmalen (Homerun) - Robin Hood van de HR- en recruitmentwereld

Vallen en opstaan podcast

Hoe kan design ons gedrag beïnvloeden?

Verwondering met Harald Dunnink podcast

Dark UX

Aandacht Podcast

In memoriam: Wim Crouwel (1928-2019)

Verwondering met Harald Dunnink podcast