Vallen en opstaan podcast – Willem van Roosmalen (Homerun) – Robin Hood van de HR- en recruitmentwereld

Beschrijving

Willem van Roosmalen richtte, samen met zijn compagnon Thomas Moes, in 2014 het bedrijf Homerun op. Homerun maakt het recruitment proces efficiënter, overzichtelijker en persoonlijker. Daarvoor werkte Willem en Thomas al samen aan Fontanel, een blog met persoonlijke interviews over en voor de creatieve industrie.

In aflevering 6 van Vallen & Opstaan bespreken we met Willem het ogenschijnlijk logische proces om een HR-tool te gaan maken. Fontanel leek geruisloos te vervormen in Homerun. En we hebben het over groei, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak, en willen weten waarom hij vorig jaar een jaartje in Zweden wilde wonen en werken. Willem vertelt over de voor- en nadelen van werken op afstand en over hoe hij met zijn twee kompanen een weekend lang op speeddate ging bij hem thuis.

Vallen en opstaan is dé nieuwe podcast voor ondernemers en door ondernemers. Elke week spreekt host Vincent Reinders – zijn bedrijf 22tracks werd in 2011 ‘Startup van het Jaar’ en sloot 6 jaar later de deuren – met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Over hun ochtendrituelen, hoop en angst, succes en falen, vallen en weer opstaan.

Vallen en opstaan is een podcast van KPN en Dag en Nacht Media en is te beluisteren via Spotify, iTunes en www.kpn.com/vallenenopstaan. Het audiodesign is van Studio Kloaq, het coverdesign door Dominique van Rhee.

X=STAY In Touch