Uitstellers Podcast – Design is net kunst. Maar je kunt ook overdrijven. Uitstellers + Aandacht = Aanstellers

Beschrijving

Nu we eindelijk aandacht hebben… Misschien heb je al wel eens naar hun podcast geluisterd. Waarschijnlijk wel als je in je dagelijks leven iets te maken hebt met UX of Design. De gestructureerde mannen van Aandacht schuiven aan: Simon van Acht en Stephan Kleian. Beide actief in de wereld van Design, maar ook op andere manieren creatief bezig daarbuiten. Simon maakt prachtige foto’s, Stephan kan ongeveer alles qua vormgeven, tekenen, creatief oplossingen bedenken, noem maar op.

Maar wat maakt Design/UX/online nou juist zo leuk? Hoe kun je je creativiteit erin kwijt en hoe verhoudt het zich tot de misschien wat meer traditionele kunstvormen. En hoe vinden de mannen het om even niet de regie in handen te hebben en overgeleverd te zijn aan de chaos die “Uitstellers” heet. Stellen zij zelf ook wel eens dingen uit?

Je hoort het in aflevering 4 van seizoen 2 van De Uitstellers.

Dit is een vervolg op de eerdere aflevering over Burn-Out die we met Aandacht opnamen. Al hebben ze inhoudelijk weinig met elkaar te maken. Die aflevering luister je hier terug: Burn-Out.

Wat wij hebben geleerd van de mannen van Aandacht? Een beetje structuur is best oké. Gaan we ons best voor doen.

X=STAY In Touch